+36 20/367 0 453

+36 76/ 504-468 /101

E -mail: tarsashaz@generalcentral.hu

6000 – KECSKEMÉT,
Kiskőrösi út 12.

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük társasházi információs oldalunkon!

Energiatudatos társasház épül Kecskemét belvárosának szívében a Csongrádi utca elején – jövő évi átadással!

A különleges igénnyel megtervezett patinás épülettömbben 9 tágas, elegáns lakás épül 63 és 138 m2 közötti alapterülettel. A lakások használatát kényelmes teremgarázs teszi még komfortosabbá.

A kiemelkedő energetikai tulajdonságokkal bíró lakásokban hőszivattyús fűtés és hűtés készül automata szellőztető rendszerrel. A megújuló energiaforrások használata mellett a 3 rétegű üvegezésű prémium kategóriás fa nyílászárók és a kiemelkedően vastag hőszigetelés is hozzájárul, hogy a lakások extra alacsony rezsiköltséggel legyenek üzemeltethetők.

Nézzen körül honlapunkon és válassza ki álmai otthonát! Részletes információt talál a társasházról, annak külső-belső megjelenéséről, műszaki tulajdonságairól, és a kialakításra kerülő lakásokról.
A beruházó Generál Centrál Kft-t a www.generalcentral.hu oldalon ismerheti meg jobban.
Ha további információra van szüksége, hívja cégünket a 20/358-44-58-as mobilszámon vagy a 76/504-468-as telefonszámon a 101. melléken. Időpont egyeztetés után, szeretettel várjuk irodaházunkban, bemutatótermünkben.
Jelszavaink – minőség és elegancia!

Energetikai besorolási osztály: AA – Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb!

HŐSZIVATTYÚ

SAJÁT BERUHÁZÁS

Kecskemét, Csongrádi u. 8. szám alatt elkezdődött a 9 lakásos társasház kivitelezése.

 

CSOK

Családi Otthonteremtési Kedvezmény

A Családi Otthonteremtő Kedvezmény 2015.július 1-től igényelhető az erre szerződött hitelintézeteknél.

Új építésű lakás vásárlása és építése esetén a CSOK mértéke a meglévő (vagy vállalt) gyermekek számától függően akár 10 millió forint is lehet. Bővebb információ a www.otpbank.hu/portal/hu/Lakashitel/UjLakas/CSOK oldalon található.